esee

Συνεδρίασε σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2015, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 6ης Δεκεμβρίου 2015, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή Προεδρείου.
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, στα αξιώματα του Προεδρείου της ΕΣΕΕ εξελέγησαν οι κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ
ΑΝ / ΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ
ΑΝ / ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΥΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΕΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΝΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

Κοινή επιστολή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Προεδρείου της ΕΣΕΕ προς τους εκλέκτορες της ΕΣΕΕ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Φίλες και φίλοι μου,

 Όπως γνωρίζετε, στις εκλογές της ΕΣΕΕ ο συνδυασμός  «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο» πέτυχε μεγάλη νίκη, καταλαμβάνοντας ποσοστό 80% του συνόλου των εδρών, που μεταφράζεται σε 20 έδρες στις 25 στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όλες τις έδρες (5) στην νέα Ελεγκτική Επιτροπή και όλες τις έδρες (3) στην Εφορευτική Επιτροπή. Ακολούθησε ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Συνεργασία Εμπόρων» με επικεφαλής τον κ. Γ. Ρώρο με ποσοστό 12% και 3 έδρες και ο συνδυασμός «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» με 8% και 2 έδρες.

Από την επόμενη, όμως, ημέρα των εκλογών και για τα επόμενα τρία χρόνια, δεν υπάρχουν για τη διοίκηση της ΕΣΕΕ, του ΙΝΕΜΥ και του ΚΑΕΛΕ, ούτε συνδυασμοί, ούτε πανηγυρισμοί, αλλά μόνο τα συμφέροντα των μικρομεσαίων του εμπορίου. Τώρα, πλέον, μετά το τέλος των αρχαιρεσιών, επιτυχόντες και επιλαχόντες κάθε Συνδυασμού και παράταξης ξαναγινόμαστε ένα σώμα ενιαίο και σε αυτόν τον 3ετή πλέον αγώνα που είναι μπροστά μας, περιμένουμε ακόμη περισσότερο την ενεργό συμμετοχή και την πολύτιμη συμβολή όλων των συναδέλφων μας.

Το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας των εκλογών μπορεί να μην δικαίωσε προσωπικά όλους τους υποψηφίους στα ψηφοδέλτια, όμως οι θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι, δυστυχώς, περιορισμένες για να χωρέσουν τη συνολική προστιθέμενη αξία όλων μας.  Ωστόσο, σε κάθε αποτέλεσμα, η συνεισφορά του κάθε υποψηφίου και υποψηφίας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή είναι πολύπλευρη και καθοριστική, καθώς με την γνώση, την εμπειρία και την δυναμικότητά του, ο καθένας ξεχωριστά, συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη του κοινού σκοπού της ΕΣΕΕ.

Ευχαριστούμε όλους για τη συνολική περήφανη προσπάθεια και έχουμε την βεβαιότητα ότι θα είναι συνεχώς μαζί μας στην εμπροσθοφυλακή της Συνομοσπονδίας για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και τη διεκδίκηση των συμφερόντων των συναδέλφων μας σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι οι υποψήφιοι που συμμετείχαμε στις αρχαιρεσίες θέλουμε να εξάρουμε την σημασία που είχαν στη διεξαγωγή των εκλογών, οι υπηρεσίες τις οποίες προσέφεραν όλοι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του εμπορίου και εκλέκτορες της ΕΣΕΕ. Η δική τους ανιδιοτελής συμβολή έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς χωρίς να είναι υποψήφιοι αφιέρωσαν χρόνο και κόπο περισσότερο από τον καθένα, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τεράστια συμμετοχή (92%) και μεγάλη επιτυχία η διήμερη διαδικασία των εκλογών μας.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όσους προσέφεραν πολλά στην ΕΣΕΕ και τον κλάδο μας, αλλά αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης. Συνεχίζουμε, όμως, νεότεροι και παλαιότεροι μαζί με τους γερουσιαστές του εμπορίου, για να αναδείξουμε -παρά τις δυσκολίες- ένα ενωμένο και ανανεωμένο ελληνικό εμπόριο.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.