Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου με έξι (6) επιστημονικούς συνεργάτες

741600600p648ednmain1460he

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου με έξι (6) επιστημονικούς συνεργάτες της Συντονιστικής Διαχειριστικής Ομάδας (ΣΔΟ) της Ομάδας Έργου, με αντικείμενο τη Διαχείριση και Παρακολούθηση της υλοποίησης του Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου του Υποέργου 2 των Πράξεων “Δράσεις Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου – 8π, 3π, 2π”.

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ΕΚΤ) και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), ως συνδικαιούχοι, ανέλαβαν την υλοποίηση των Πράξεων “Δράσεις Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου – 8π, 3π, 2π“, οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», είναι υποψήφιες προς ένταξη στο ΕΠ ««Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Οι Πράξεις “Δράσεις Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου – 8π, 3π, 2π” υλοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και αποσκοπούν στη συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων 4.000 ανέργων και οικονομικά μη ενεργών νέων, ηλικίας από 18 έως 24 ετών, σε αντικείμενα του Λιανικού Εμπορίου και στον εφοδιασμό τους με τις κατάλληλες γνώσεις και μεθοδολογίες ώστε να επανενταχθούν απρόσκοπτα τα επόμενα χρόνια στην ελληνική αγορά εργασίας, απασχολούμενοι στον κλάδο. Οι ειδικότητες στις οποίες θα καταρτιστούν και θα πιστοποιηθούν οι ωφελούμενοι είναι:

  • Πωλητής Λιανικής
  • Εξωτερικός Πωλητής
  • Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου
  • Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης
  • Προωθητής Πωλήσεων Λιανικού Εμπορίου (Merchandiser)
  • Υπάλληλος Γραφείου

Για κάθε Πράξη θα υλοποιηθεί μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών
  • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις συνολικής διάρκειας 260 ωρών
  • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων
  • Πιστοποίηση προσόντων των ωφελουμένων

Η ΕΣΕΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης των παραπάνω Πράξεων, καλεί ενδιαφερόμενους επιστημονικούς συνεργάτες να υποβάλλουν προτάσεις συνεργασίας για τη συμμετοχή τους στη Συντονιστική Διαχειριστική Ομάδα (ΣΔΟ) της Ομάδας Έργου, η οποία θα αναλάβει τη Διαχείριση και Παρακολούθηση της υλοποίησης του Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου του Υποέργου 2 των Πράξεων “Δράσεις Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου – 8π, 3π, 2π“. Η παρούσα Πρόσκληση αφορά στην υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου με έξι (6) επιστημονικούς συνεργάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα πρέπει να περιλαμβάνει το σύνολο των ζητούμενων εγγράφων (Υπόδειγμα Α: Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, Υπόδειγμα Β: Υπεύθυνη δήλωση για την ακρίβεια των στοιχείων, Υπόδειγμα Γ: Υπεύθυνη δήλωση για την απόδειξη της εμπειρίας, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, καθώς και αντίγραφα των απαραίτητων δικαιολογητικών – τεκμηρίων που αποδεικνύουν/τεκμηριώνουν την ύπαρξη των απαιτούμενων και επιθυμητών προσόντων.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιέχονται στα ανωτέρω δικαιολογητικά θα τύχουν επεξεργασίας αποκλειστικά για το σκοπό της επιλογής των υποψηφίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων».

Ο σφραγισμένος φάκελος, θα πρέπει να φέρει την ένδειξη:

Πρόταση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έξι (6) επιστημονικούς συνεργάτες

Υποέργο 2 των Πράξεων: «Δράσεις Κατάρτισης, Συμβουλευτικής και Πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου – 8π, 3π, 2π»

και θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την Τετάρτη 16/03/2016 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση :

Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα, 4ος όροφος (Γραμματεία ΕΣΕΕ)

ή να υποβληθεί ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier.

Προτάσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Για τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Ηλέκτρα Παύλου (e-mail: epavlou@esee.gr).

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεων, θα κοινοποιηθούν στο σύνολο των ενδιαφερομένων που υπέβαλλαν πρόταση στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Κατόπιν της κοινοποίησης των αποτελεσμάτων, οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός 3 ημερών από την επόμενη της ημέρας κοινοποίησης των αποτελεσμάτων αξιολόγησης.