Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Στην Τράπεζα Πειραιώς αναγνωρίζουμε τη μεγάλη αξία των Μικρών Επιχειρήσεων. Για αυτό δημιουργήσαμε το  πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’,  που στηρίζει δυναμικά τις Μικρές Επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία κάθε γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.

Σύμμαχό μας σε αυτή την πρωτοβουλία έχουμε την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

‘Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η Τράπεζα Πειραιώς με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των  μικρών  επιχειρήσεων της γειτονιάς και των καταναλωτών, σχεδιάζει ακόμα μια δράση στήριξης των επιχειρήσεων.

Από 16 έως 29 Ιουνίου 200 τυχερές συναλλαγές κερδίζουν από 100 ευρώ(100 τυχερές συναλλαγές την εβδομάδα) για αγορές από 10€ και άνω, με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς   σε epay POS της epay και σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι επιχειρήσεις  προβάλλονται  στο χάρτη του https://www.psonizostigeitonia.gr/

Για την ενημέρωση των καταναλωτών τα μέλη του ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’  πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα υλικά σήμανσης που τους έχουν σταλεί (συν/νο αρχείο σήμανσης)

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα  ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’  μπείτε  στο www.psonizostigeitonia.gr

Είμαστε σίγουροι  για τη δική σας συνεργασία στις δράσεις μας για την υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ανάπτυξη και την προοπτική τους στο σύγχρονο περιβάλλον μας.

Τράπεζα Πειραιώς. Στηρίζει κάθε αύριο.