Ανακοίνωση των αρχαιρεσιών της ΕΣΕΕ 2018

tel-logo-esee-01

Πραγματοποιήθηκαν χθες, 25 τρέχοντος, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού κόσμου της χώρας.
Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις οποίες έλαβαν μέρος 435 εκλέκτορες  από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 473 (ποσοστό συμμετοχής 92%), έχουν ως εξής:

Για το 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καρανίκα έλαβε 258 ψήφους (ποσοστό 60% του συνόλου) και κατέλαβε δεκαπέντε (15) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Εξελέγησαν κατά σειρά εκλογής οι κάτωθι:

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΗ
ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τους εκλεγέντες ακολούθησαν ως επιλαχόντες με σειρά εκλογής οι:

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ο Συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» έλαβε 85 ψήφους (ποσοστό 19,5% του συνόλου) και κατέλαβε πέντε (5) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν με σειρά εκλογής οι:

ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΑΦΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Ως επιλαχόντες ανακηρύχθηκαν με σειρά εκλογής οι:

ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΟΥΔΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ο Συνδυασμός «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» έλαβε 35 ψήφους (ποσοστό 8%) και κατέλαβε δύο (2) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν με σειρά εκλογής οι:

ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

Ως επιλαχόντες ανακηρύχθηκαν με σειρά εκλογής οι:

ΠΟΣΟΤΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΑΘΗΝΑ

 

Ο Συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ – ΑΔΕΚΕ» έλαβε 53 ψήφους (ποσοστό 12%) και κατέλαβε τρεις (3) έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Εξελέγησαν με σειρά εκλογής οι:

ΒΑΓΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΡΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ως επιλαχόντες ανακηρύχθηκαν με σειρά εκλογής οι:

ΜΑΚΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΟΘΕΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

Για την Ελεγκτική Επιτροπή, ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» έλαβε 256 ψήφους, καταλαμβάνοντας τέσσερις (4) έδρες. Εξελέγησαν κατά σειρά εκλογής οι κάτωθι:

ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο Συνδυασμός «ΔΥΜΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» έλαβε 84 ψήφους, καταλαμβάνοντας μία (1) έδρα. Εξελέγη ο:

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο επικεφαλής του πλειοψηφήσαντος Συνδυασμού κ. Γιώργος Καρανίκας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του αφενός για την μαζική συμμετοχή των εμπόρων από όλη την χώρα στις εκλογές της ΕΣΕΕ και αφετέρου για το γεγονός ότι από αυτές της εκλογές βγαίνει ενισχυμένη η Συνομοσπονδία, ως κυρίαρχη οργάνωση εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της χώρας.

Αύριο Τρίτη, 27 Νοεμβρίου ε.ε., ο κ. Καρανίκας, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», θα καλέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα, προκειμένου να εκλεγούν τα νέα μέλη του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας.