Υποστήριξη δράσεων διαχείρισης της ηλικίας στο ελληνικό εμπόριο – Ανάπτυξη ιστοσελίδας και συστημάτων υποστήριξης

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη ιστοσελίδας και συστημάτων υποστήριξης» στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου).

Προϋπολογισμός: Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 17.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ). Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου).

Διάρκεια έργου: Το έργο του αναδόχου έχει διάρκεια από την υπογραφής της σύμβασης μέχρι και τη λήξη της πράξης.
Υποβολή Προσφορών: Οι προσφορές όσων συμμετέχουν στον διαγωνισμό πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Αναθέτουσας Αρχής (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), στη διεύθυνσηΜητροπόλεως 42, 10563 Αθήνα, στο Τμήμα Γραμματείας, στον 4ο όροφο, μέχρι την Παρασκευή 28/06/2013 και ώρα Ελλάδος 14:00, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Μέρος Β της διακήρυξης. Δεκτές γίνονται προσφορές μόνο για το σύνολο του έργου.

Eναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Χρόνος και τόπος της αποσφράγισης των προσφορών: Η διενέργεια του διαγωνισμού και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 28/06/2013 και ώρα Ελλάδος 14:00, στα γραφεία της Ε.Σ.Ε.Ε., Μητροπόλεως 42, Αθήνα.

Πληροφορίες παρέχονται εγγράφως από την κ. Μαριλένα Τιτάκη, (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3259225, – φαξ 210-3259229.- e-mail:mtitaki@esee.gr).

 

Αρχεία προς λήψη

Πλήρες κείμενο διακήρυξης (pdf)

Παράρτημα Ι – Πίνακας δικαιολογητικών συμμετοχής (word)

Παράρτημα ΙΙ – Πίνακας συμμόρφωσης (word)

Παράρτημα ΙΙΙ – Πίνακας οικονομικής προσφοράς (word)