Υπηρεσία Υποστήριξης για τις ΜΜ εμπορικές επιχειρήσεις – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμβούλους

600600p648ednmainlog

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) υλοποιεί την πράξη «Υπηρεσία Υποστήριξης για τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις». Η πράξη είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 2, Άξονες Προτεραιότητας 4, 5, 6 (κωδ. ΟΠΣ: 296255) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 1 «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για τις ΜΜ εμπορικές επιχειρήσεις» της παραπάνω πράξης, η ΕΣΕΕ προτίθεται να συνεργαστεί με πέντε (5) Συμβούλους / μέντορες, με σύμβαση έργου (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 296255 / 11), για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε διάφορα θεματικά αντικείμενα προς Εμπορικές Πολύ Μικρές & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, ΠΜΕ & ΜΜΕ.

Υποβολή εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικών δικαιολογητικών έως τη Δευτέρα 23/09/2013 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα , 4ος όροφος

ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier.

Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Πληροφορίες: κα Ιωάννα Παππά (e-mail: ipappa@esee.gr).

Αρχεία προς λήψη