Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ωφελούμενους / Έναρξη υποβολής Ε΄ κύκλου αιτήσεων

18-24

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ωφελούμενους / Έναρξη υποβολής Ε΄ κύκλου αιτήσεων για ωφελούμενους & επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου»

Η Επιτελική Δομή Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας (ΕΔ ΑΠΚΟ) (πρώην ΕΥΕ/ΕΚΤ) και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), ως συνδικαιούχοι, αναλαμβάνουν την υλοποίηση της Πράξης “Δράσεις κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου”, η οποία εντάσσεται στο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων (ΠΑΝ/ΥΕΙ).

Στο πλαίσιο υλοποίησης της παραπάνω Πράξης, η ΕΣΕΕ ανακοινώνει την έναρξη υποβολής Ε΄ κύκλου αιτήσεων των ωφελουμένων της πράξης «Δράσεις κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του λιανικού εμπορίου».

Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 26/01/2018 και λήγει την 28/02/2018 και ώρα 23:59μμ.

Αμέσως μετά την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στην ΕΣΕΕ (Κτίριο ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ, Πετράκη 8, ΤΚ 10563, ΑΘΗΝΑ)  φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να πιστοποιήσουν τα όσα δηλώνουν στην αίτηση τους και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και κατάταξή τους.

Προσοχή: Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής – κι όχι αποστολής – των  δικαιολογητικών από το πρωτόκολλο της ΕΣΕΕ ορίζεται η Πέμπτη  01 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00. Η μη εμπρόθεσμη υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης (μετά τις 28 Φεβρουαρίου 2018), όπως και η παραλαβή των δικαιολογητικών (μετά τις 1 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00), καθιστά τη σχετική αίτηση άκυρη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.esee-emporio.gr προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για:

  •  το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος
  •  το αντικείμενο του προγράμματος
  •  το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα
  •  τη διαδικασία και την προθεσμία για την υποβολή αίτησης
  •  τα κριτήρια επιλογής & μοριοδότησης
  •  τη διαδικασία επιλογής ωφελουμένων
  •  την αξία του εκπαιδευτικού επιδόματος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.esee-emporio.gr

Στην παραπάνω ιστοσελίδα θα αναρτώνται στο εξής ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα, ενώ υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους ενδιαφερόμενους οι οποίες θα απαντώνται από τα αρμόδια στελέχη της ομάδας έργου της ΕΣΕΕ.

Αρχεία προς λήψη
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Ε’ Κύκλος) για ωφελούμενους