Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης με έναν (1) οικονομολόγο

oikonomo

To ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ, ανέλαβε την υλοποίηση «Ανάπτυξη και λειτουργία μηχανισμού του ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ για την αποτελεσματική παρακολούθηση και εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής ένταξης και προστασίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000966, το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού,  Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Το Υποέργο 1 «Ανάπτυξη και λειτουργία μηχανισμού του ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ για την αποτελεσματική παρακολούθηση και εφαρμογή των πολιτικών κοινωνικής ένταξης και προστασίας» αφορά στην πολύπλευρη στήριξη του φορέα για την υποβολή προτάσεων πολιτικής για το εμπόριο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μέσα από την υλοποίηση δράσεων έρευνας και τεκμηρίωσης στους παραπάνω τομείς.

Επιπλέον, στο υποέργο περιλαμβάνεται η διαρκής αναβάθμιση της «Γεωβάσης», της πρωτοποριακής βάσης δεδομένων επιχειρηματικής γεωγραφίας που έχει υλοποιήσει και λειτουργεί το ΙΝ.ΕΜ.Υ. της Ε.Σ.Ε.Ε.

Τέλος, στο πλαίσιο του υποέργου θα δημιουργηθεί μηχανισμός ανατροφοδότησης από τις Ομοσπονδίες & τους Εμπορικούς Συλλόγους για τη στήριξη των ΜΜΕ και της απασχόλησης σε εθνικό & τοπικό επίπεδο. Με βάση τα συμπεράσματα της ανατροφοδότησης, το ΙΝΕΜΥ θα είναι σε θέση να επεξεργάζεται και να διαμορφώνει προτάσεις με βάση τις συνθήκες και ανάγκες που επικρατούν τοπικά. Θα παρέχεται διαρκής υποστήριξη και πληροφόρηση για την άμεση επίλυση ερωτημάτων που θέτουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι και τα μέλη τους και τη συνεχή επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων σχετικών κειμένων καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης.

Το ΙΝΕΜΥ/ΕΣΕΕ, στη βάση αυτή προβαίνει στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων, για τη σύναψη σύμβασης με έναν (1) οικονομολόγο (ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ: 5000966/Β.2.8) στο πλαίσιο υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της πράξης.