Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συνεργάτη στο πλαίσιο της πράξης «Υπηρεσία Υποστήριξης για τις ΜΜ εμπορικές επιχειρήσεις»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) υλοποιεί την οριζόντια πράξη «Υπηρεσία Υποστήριξης για τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις». Η πράξη είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 2, Άξονες Προτεραιότητας 4, 5, 6 (κωδ. ΟΠΣ: 296255) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο.

Στο πλαίσιο της παραπάνω πράξης, η Ε.Σ.Ε.Ε. προτίθεται να συνεργαστεί με ένα (1) άτομο, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων συντονισμού, διαχείρισης και διοίκησης της πράξης και λειτουργίας Help Desk (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 296255/21).

Υποβολή εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικών δικαιολογητικών έως την Παρασκευή 04/05/2012 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση :
Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα , 4ος όροφος (Γραμματεία ΕΣΕΕ)

ή να υποβληθεί ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier. Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει και συνέντευξη των υποψηφίων που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα.

Πληροφορίες: κα Ιωάννα Παππά (e-mail: ipappa@esee.gr).

 

Αρχεία προς λήψη