Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συνεργάτες

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί την πράξη «Ενίσχυση και υποστήριξη γυναικών για τη συμμετοχή τους στην εμπορική επιχειρηματικότητα και τον εμπορικό συνδικαλισμό»

Η πράξη είναι ενταγμένη (κωδ. ΟΠΣ:305575) στο Ε.Π «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007 – 2013», στους Άξονες Προτεραιότητας 07,08 και 09 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο πλαίσιο υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1 της παραπάνω πράξης, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου θα δημιουργήσει στην έδρα της μία δομή για την ισότητα των φύλων, η οποία θα παρέχει πληροφόρηση και υποστήριξη σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο χώρο του εμπορίου καθώς και σε συνδέσμους γυναικών εμπόρων επιχειρηματιών, σχετικά με ζητήματα εμπορικής επιχειρηματικότητας και ίσης μεταχείρισης γυναικών και ανδρών στο χώρο του εμπορικού συνδικαλισμού, με απώτερο σκοπό την προώθηση των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων στο εργασιακό και συνδικαλιστικό πεδίο του εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω δράσεις, περιλαμβάνονται στην «Περίληψη Απόφασης Υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1» της παραπάνω Πράξης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1 της παραπάνω πράξης, η ΕΣΕΕ προτίθεται να συνεργαστεί με 2 συνεργάτες.

Υποβολή εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικών δικαιολογητικών έως τη Παρασκευή 21 / 12 / 2012 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση :

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα , 4ος όροφος (Γραμματεία ΕΣΕΕ)

ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier. Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα.

Πληροφορίες: κα Μαριλένα Τιτάκη (e-mail: mtitaki@esee.gr)

Αρχεία προς λήψη