Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συνεργάτες στο πλαίσιο της πράξης «Υποστήριξη δράσεων διαχείρισης της ηλικίας στις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί την πράξη «Υποστήριξη Δράσεων Διαχείρισης της Ηλικίας στις Μικρομεσαίες Εμπορικές Επιχειρήσεις». Η πράξη είναι ενταγμένη (κωδ. ΟΠΣ: 296256) στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 2, Άξονες Προτεραιότητας 4, 5, 6 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η πράξη στοχεύει στην υλοποίηση πιλοτικών δράσεων στον τομέα της διαχείρισης της ηλικίας για τις εξής ομάδες – στόχους που δραστηριοποιούνται στο ελληνικό εμπόριο:

  1. 1. Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων σε διαδικασία μεταβίβασης ή αποχώρησης (Άξονας 1).
  2. 2. Νεοεισερχόμενοι-ες στον τομέα του εμπορίου, νέοι-ες ηλικίας 15-29 ετών (Άξονας 2).
  3. 3. Άνδρες και γυναίκες απασχολούμενοι -ες από 50 ετών και άνω (Άξονας 3).

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω δράσεις, περιλαμβάνονται στην «Περίληψη Απόφασης Υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1 της παραπάνω Πράξης».

Στο πλαίσιο υλοποίησης της παραπάνω πράξης, η ΕΣΕΕ προτίθεται να συνεργαστεί με 4 εξωτερικούς συνεργάτες, με σύμβαση έργου.

Υποβολή εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικών δικαιολογητικών έως τη Δευτέρα 23 / 01 / 2012 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση :
Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα , 4ος όροφος (Γραμματεία ΕΣΕΕ)

ή να υποβληθεί ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier. Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει και συνέντευξη των υποψηφίων που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα.

Πληροφορίες: κα Δ. Χριστοπούλου (e-mail: dchristopoulou@esee.gr).

 

Αρχεία προς λήψη