Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συνεργάτες στο πλαίσιο της πράξης «Αναδιοργάνωση και ενίσχυση υπηρεσιών ΕΣΕΕ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η υποβολή εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικών δικαιολογητικών παρατείνεται έως την Τρίτη 05 / 06 / 2012 και ώρα 14:00. 

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υλοποιεί την πράξη «Αναδιοργάνωση και ενίσχυση υπηρεσιών ΕΣΕΕ». Η πράξη είναι ενταγμένη (κωδ. ΟΠΣ: 296253) στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 2, Άξονες Προτεραιότητας 4, 5, 6 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πράξη στοχεύει στην υλοποίηση δράσεων αναδιοργάνωσης επιχειρησιακών διεργασιών για την ΕΣΕΕ, για τις 13 Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων της ΕΣΕΕ και 40 Εμπορικούς Συλλόγους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω δράσεις, περιλαμβάνονται στην «Περίληψη Απόφασης Υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1» της παραπάνω Πράξης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1 της παραπάνω πράξης, η ΕΣΕΕ προτίθεται να συνεργαστεί με 4 συνεργάτες.

Υποβολή εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικών δικαιολογητικών έως τη Δευτέρα 04 / 06 / 2012 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση :
Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα , 4ος όροφος (Γραμματεία ΕΣΕΕ)

ή να υποβληθεί ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier. Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει και συνέντευξη των ενδιαφερομένων που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα.

Πληροφορίες: κα Ιωάννα Παππά (e-mail: ipappa@esee.gr).

 

Αρχεία προς λήψη