Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συνεργάτη ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: (466074/05)

6666600600p648ednmainprosklisi

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους – ΙΝΕ ΓΣΕΕ – ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ – ΣΕΒ – μετέχουν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινής δράσης υπό τον τίτλο «Σχέδιο κοινών δράσεων εθνικών κοινωνικών εταίρων για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της ενδυνάμωσης της αποτελεσματικής συμμετοχής τους στον κοινωνικό διάλογο».

Η ΕΣΕΕ υλοποιεί το υποέργο 2 «Ενίσχυση των διαδικασιών και της αποτελεσματικότητας του κλαδικού επιπέδου διαπραγμάτευσης». Η πράξη είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (κωδ. ΟΠΣ: 466074) και συγχρηματοδοτείται από Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο πλαίσιο της παραπάνω πράξης, η Ε.Σ.Ε.Ε. προτίθεται να συνεργαστεί με ένα (1) άτομο, με σύμβαση έργου, για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων διαχείρισης και γραμματειακής υποστήριξης της πράξης (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 466074/05).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν, το σύνολο των ζητούμενων εγγράφων, σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα πρέπει να φέρει την ένδειξη:

Αίτηση για τον ΚΩΔΙΚΟ ΘΕΣΗΣ: (466074/05)
[αναγράφεται ευκρινώς ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ για τον οποίο υποβάλλεται η αίτηση]
Για την πράξη: «Σχέδιο κοινών δράσεων εθνικών κοινωνικών εταίρων για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της ενδυνάμωσης της αποτελεσματικής συμμετοχής τους στον κοινωνικό διάλογο»

και θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την Παρασκευή 03/10/2014 και ώρα 14:00 στην παρακάτω διεύθυνση :
Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα , 4ος όροφος (Γραμματεία ΕΣΕΕ)
ή να υποβληθεί ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή εναλλακτικά με courier. Αιτήσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές. Η σφραγίδα του ταχυδρομείου ή του courier αντίστοιχα αποτελεί απόδειξη της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Για τυχόν διευκρινήσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Γούναρη Δήμητρα (e-mail: dgounari@esee.gr).

 

Αρχεία προς λήψη